Keten tohumları tüketimi için hazırlamak için herhangi bir şekilde uygun mümkündür.
Bir termos 1 çorba kaşığı tohum 400 ml kaynar su içinde yer ve gece ısrar ediyor. Bu tür suyu kullanmak için gerekli olan 3 kez günde yarım saat miktar 100 ml gıda alımı önce.
30 dakika boyunca kaynatma düşük ısı üzerinde tohumlar 1 çorba kaşığı pişirin. Böyle bir suyu alın düzeni yukarıda belirtilen izler.
Bu kurutulmuş meyve veya taze elma ve armut ve bir sıvı 400-500 ml hesaplama 1 çorba kaşığı ile keten tohumları eklemek için kompostosu hazırlamak mümkündür. Bu tür Kombi sadece lezzetli değil, aynı zamanda çok yararlı ve cüruflar bağırsak temizlemek ve metabolizmayı normalleştirmek için izin verecektir.
Un Keten tohumları devlet ezilmiş şeker olmadan doğal, taze meyve suları ile karıştırılabilir. Havuç, elma veya diğer meyve suyu 200 ml ile parçalanmış tohum 1 çay kaşığı karıştırma sonra, 5 dakika stand edelim. Böyle bir vitamin kokteyli sadece büyük faydalar getiriyor değil, aynı zamanda açlık hissi azaltır ve büyük bir ruh hali verir.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Zemin tohum tohumları olmayan yağlı kefir (1 çay kaşığı sıvı 1 fincan başına tohum) ile karışık olabilir ve böyle bir karışımı tüketmek 3 kez bir saat ve bir buçuk yemek önce bir gün.
Doğranmış keten mutfakta gelecek herhangi bir yiyecek eklenebilir: cutlets, porsırt, Çorbalar, hamur işleri, tatlılar, kissels, vb.
Bu keten suyu büyük miktarda kaynatmak için gerekli değildir bir baskın düştü, onun raf ömrü 24 saat aşmaz, sonra tadı ve özellikleri aniden kötü için değişir. Bu nedenle, Keten tohumları maksimum yararı elde etmek için, her gün pişmiş ve 12-15 saat tüketmek gerekir.
Keten tohumları içinde bulunan yararlı ve besleyici bileşenlerin çoğunluğu, almak mümkün, tohum yağı yeme. Salata, soslar, vb hazırlanması için üsleri için pansuman olarak kullanılabilir.
Bir yetişkin için keten tohumu maksimum günlük doz 2 yemek kaşığı, bir çocuk için-1 çorba kaşığı. Keten diyet süresi 2 hafta, sonra bir hafta mola almak daha iyidir geçmemelidir.
Keten tohumu veya tohum suyu almadan önce, özellikle eğer hastalıklar hakkında endişeleriniz varsa, bir uzman danışmak için en iyisidir: Diabetes mellitus, keratit, Hepatit, karaciğer sirozu, bağırsakları, kolecystitis, vb bazı hastalıklarda Kardiyovasküler ve sindirim sistemi Keten tohumları sadece Broth şeklinde alınabilir, bu konuda doktorunuzu öğrenin.
Bir termos 1 çorba kaşığı tohum 400 ml kaynar su içinde yer ve gece ısrar ediyor. Bu tür suyu kullanmak için gerekli olan 3 kez günde yarım saat miktar 100 ml gıda alımı önce.
30 dakika boyunca kaynatma düşük ısı üzerinde tohumlar 1 çorba kaşığı pişirin. Böyle bir suyu alın düzeni yukarıda belirtilen izler.
Bu kurutulmuş meyve veya taze elma ve armut ve bir sıvı 400-500 ml hesaplama 1 çorba kaşığı ile keten tohumları eklemek için kompostosu hazırlamak mümkündür. Bu tür Kombi sadece lezzetli değil, aynı zamanda çok yararlı ve cüruflar bağırsak temizlemek ve metabolizmayı normalleştirmek için izin verecektir.
Un Keten tohumları devlet ezilmiş şeker olmadan doğal, taze meyve suları ile karıştırılabilir. Havuç, elma veya diğer meyve suyu 200 ml ile parçalanmış tohum 1 çay kaşığı karıştırma sonra, 5 dakika stand edelim. Böyle bir vitamin kokteyli sadece büyük faydalar getiriyor değil, aynı zamanda açlık hissi azaltır ve büyük bir ruh hali verir.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Zemin tohum tohumları olmayan yağlı kefir (1 çay kaşığı sıvı 1 fincan başına tohum) ile karışık olabilir ve böyle bir karışımı tüketmek 3 kez bir saat ve bir buçuk yemek önce bir gün.
Doğranmış keten mutfakta gelecek herhangi bir yiyecek eklenebilir: cutlets, porsırt, Çorbalar, hamur işleri, tatlılar, kissels, vb.
Bu keten suyu büyük miktarda kaynatmak için gerekli değildir bir baskın düştü, onun raf ömrü 24 saat aşmaz, sonra tadı ve özellikleri aniden kötü için değişir. Bu nedenle, Keten tohumları maksimum yararı elde etmek için, her gün pişmiş ve 12-15 saat tüketmek gerekir.
Keten tohumları içinde bulunan yararlı ve besleyici bileşenlerin çoğunluğu, almak mümkün, tohum yağı yeme. Salata, soslar, vb hazırlanması için üsleri için pansuman olarak kullanılabilir.
Bir yetişkin için keten tohumu maksimum günlük doz 2 yemek kaşığı, bir çocuk için-1 çorba kaşığı. Keten diyet süresi 2 hafta, sonra bir hafta mola almak daha iyidir geçmemelidir.
Keten tohumu veya tohum suyu almadan önce, özellikle eğer hastalıklar hakkında endişeleriniz varsa, bir uzman danışmak için en iyisidir: Diabetes mellitus, keratit, Hepatit, karaciğer sirozu, bağırsakları, kolecystitis, vb bazı hastalıklarda Kardiyovasküler ve sindirim sistemi Keten tohumları sadece Broth şeklinde alınabilir, bu konuda doktorunuzu öğrenin.
Yorumlar
Yorum Gönder